BEL 038 46 950 46
Skip navigation MENU

Opdrachtgevers

Werving & Selectie, Executive Search

Het juiste personeel is het fundament van een onderneming. Samen met u ontwikkelen wij de meest succesvolle aanpak om uw vacatures in te vullen met de beste kandidaten uit de markt. Als specialist op het gebied van mens en organisatie richten weten wij waar we het over hebben als het gaat om Werving & Selectie en Executive Search. 

PROFIELANALYSE

U heeft als geen ander een beeld bij welke kandidaat u zoekt. Wij komen graag samen met u tot een goede profielanalyse. Deze analyse geeft helder inzicht in de competenties, kenmerken en persoonlijke eigenschappen die de kandidaat moet bezitten en vormt het kader voor de volgende search en selectie activiteiten.

WERVING / EXECUTIVE SEARCHopdrachtgever NewRoadz

De ervaring leert dat een gevarieerde wijze van werving de meeste vruchten afwerpt. Strategische functies zijn voor  uw bedrijf van groot belang, daarom zetten wij in op het doeltreffend onder de aandacht brengen van uw bedrijf bij potentiële kandidaten. Ook het verzorgen van een inhoudelijke uitgebreide bedrijfspresentatie doen wij graag voor u. Wij gaan door tot we de juiste kandidaat gevonden hebben, daar kunt u op vertrouwen. Ons uitgangspunt: alleen de beste kandidaat is goed genoeg.

SELECTIE

Harde criteria – zoals opleiding, kennis en ervaring – worden getoetst. Na een voorselectie krijgen de geselecteerde kandidaten een uitnodiging voor een oriënterend gesprek waarin we bekijken we of de kandidaten qua persoonlijke eigenschappen passen binnen uw organisatie. Passende kandidaten worden aan u voorgesteld, en ingepland voor een kennismaking met u.

REFERENTIES

Na toestemming van de kandidaat zullen wij, indien gewenst, referenties raadplegen.

ASSESSMENT

Aanvullend, en in overleg bieden wij een assessment aan als een extra instrument om inzicht in het profiel van de kandidaat te vergroten. De exacte onderdelen waarop we testen bepalen we in overleg met u. Erkende (NIP) psychologen nemen dit assessment af en rapportage vindt plaats onder NewRoadz-label.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

 

Klant aan het woord