Skip navigation MENU

Professionals

SPECIALIST IN AUTOMOTIVE, TRANSPORT EN LOGISTIEK

Als specialist in vaste banen voor professionals en hogeropgeleiden in de wereld van Automotive, Transport en Logistiek zijn wij hét bureau om mee in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld wanneer jij je wilt oriënteren op je loopbaan óf wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wij geloven dat elk mens uniek is en helpen talenten en kwaliteiten op de juiste wijze in te zetten. Wij zijn écht van waarde en leveren een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling doormiddel van vakkundig, betrouwbaar advies én coaching waar nodig. Wil jij je als professional ook aansluiten bij het netwerk van NewRoadz?

NewRoadz_kandidaten_sollicitatie

ONZE PROCEDURE
Een unieke match tussen kandidaat en nieuwe werkgever vormt de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking. We vinden het dan ook belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw karakter, je identiteit en de gewenste cultuur van een bedrijf. Jouw nieuwe baan moet vanzelfsprekend goed aansluiten op jouw talenten, ambities en voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden bieden. NewRoadz heeft een uitgebreid netwerk in de wereld van Automotive, Transport en Logistiek, de kans is groot dat we voor jou dé perfecte partij weten!

Om jou als professional te matchen aan één van onze vacatures volgen we de onderstaande procedure:

  • een telefonische kennismaking
  • een persoonlijke kennismaking / oriënterend gesprek (bij ons op kantoor)
  • referentie onderzoek (indien van toepassing)
  • voorstellen bij opdrachtgever, inclusief foto en CV
  • sollicitatiegesprek(ken) bij de opdrachtgever
  • starten bij de opdrachtgever
  • een evaluatie (na 3 maanden)

SCHRIJF JE IN!
Mocht je momenteel geen passende vacature vinden, upload jouw CV op onze website.
Wij nemen contact met je op wanneer wij een passende functie beschikbaar hebben én je wordt op de hoogte gehouden van ons actuele aanbod.