Professionals

Ben jij een professional binnen de automotive of transport en logistiek en op zoek naar een leidinggevende baan? Dan zijn wij hét bureau om mee in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld wanneer jij je wilt oriënteren op je loopbaan óf wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wij geloven dat elk mens uniek is en helpen talenten en kwaliteiten op de juiste wijze in te zetten. Wij zijn écht van waarde en leveren een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling doormiddel van vakkundig, betrouwbaar advies én coaching waar nodig. Wil jij je als professional ook aansluiten bij het netwerk van NewRoadz?

Onze werkwijze

Wij gaan voor kwaliteit en willen de match zo sterk maken dat je een langdurige en succesvolle samenwerking hebt met je werkgever. Daarom vinden we het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou als persoon. Je karakter, identiteit en de cultuur waarin jij het meest tot bloei komt. Net als je ambities en talenten: welke ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden heb jij nodig? Als NewRoadz hebben we een uitgebreid netwerk in de wereld van automotive, transport en logistiek. De kans is groot dat we voor jou dus dé perfecte werkgever al kennen!

Of je nou oriënterend op gesprek komt of solliciteert op een vacature, dit is hoe onze procedure meestal loopt:

  1. telefonische kennismaking;
  2. persoonlijke kennismaking ter oriëntatie, bij voorkeur bij ons op kantoor;
  3. voorstellen bij opdrachtgever, inclusief foto, CV en DISC assessment;
  4. sollicitatiegesprek(ken) bij de opdrachtgever;
  5. referentiecheck;
  6. start van je nieuwe baan;
  7. contactmomenten tot zes maanden na start.

Onze vacatures hebben geen vaste sluitingsdatum. Wij zoeken door tot we genoeg geschikte kandidaten aan onze opdrachtgever kunnen voorstellen.

Open solliciteren

Vind je op dit moment geen passende functie op onze vacaturepagina, maar ben je wel op zoek naar een directie- of managementfunctie in automotive, transport of logistiek? Upload dan je cv naar onze database. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken én we houden je op de hoogte van ons actuele aanbod.

Interim professionals

Ben je interim professional in directie, operationeel management of HRM? En ben je op zoek naar een tijdelijke uitdaging in de wereld van automotive, transport of logistiek? Door ons grote netwerk weten wij regelmatig een geschikte plek te vinden, ook als er geen officiële vacature open staat.

Onze interim opdrachten variëren van één tot vijf dagen per week en duren veelal enkele weken tot maanden. Ook voor een dagdeel is specifieke expertise soms wenselijk. Een interim professional met veel ervaring is al snel van toegevoegde waarde en biedt nieuwe, frisse inzichten.

Upload je cv of neem rechtstreeks contact met een van onze consultants op.