Skip navigation MENU

Over NewRoadz

SPECIALIST IN DE WERELD VAN AUTOMOTIVE, TRANSPORT EN LOGISTIEK.

NewRoadz verbindt ambitieuze professionals, hogeropgeleiden en opdrachtgevers binnen de wereld van Automotive, Transport en Logistiek. Dit doen wij door voor onze klanten en kandidaten écht van waarde te zijn. Wij werken vanuit onze belangrijke kernwaarden: integriteit, transparant, authenticiteit, zorgvuldigheid, hartelijkheid. Hierdoor zijn wij anders, persoonlijk en zorgen wij voor perfectie. Voor resultaat!

WE IDENTIFY WINNERS

WE
Met deze drie woorden maken we duidelijk waarin wij onderscheidend zijn. Als wij met een opdrachtgever een samenwerking aangaan dan doen we dat pas als er een ‘We’ is. De basis hiervoor is vertrou
wen. Zonder vertrouwen wordt het niks. Maar met vertrouwen als basis kunnen we alles. Vanuit het vertrouwen met onze opdrachtgever mogen we namelijk verder kijken dan alleen de bewuste vacature die op dat moment actueel is. Dat helpt ons om scherp te krijgen wat de cultuur van een bedrijf is. Waar het om draait in hun business. Wie, wat, waar en wanneer doet. Wat zijn voor jou belangrijke waarden waaraan je toekomstige werkgever moet voldoen?

IDENTIFY
Identificeren van kandidaten. Dat is ons vak. Maar ook het identificeren van de juiste bedrijven voor onze kandidaten! Ten diepste gaat het om wie je bent. Wie je wilt zijn. Waar wil je in gewaardeerd worden? Op je werk, thuis in je gezin, in de maatschappij. Iemand vinden met de juiste competenties is geen kunst. Maar iemand vinden met het juiste karakter en persoonlijkheid, passend bij de cultuur van onze opdrachtgever. Daar gaat het om.

WINNERS
Wanneer ben je een winnaar? Alleen als je de beste bent? Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. Winnaars zijn verliezers die niet opgeven en willen leren, groeien en ontwikkelen. In onze gesprekken met professionals zullen we altijd kijken naar de mate waarin iemand pro-actief is en wil ontwikkelen. Het maakt niet uit wat je plek is in een organisatie. Je bent een winnaar als je doet wat je belooft, als je verantwoordelijkheid neemt, verder kijkt dan alleen je eigen belang, een dienend leider kunt zijn. Wie regie neemt over zijn of haar eigen ontwikkeling en zich kwetsbaar en eerlijk kan opstellen, durft te vragen om feedback. Wie graag wil leren, groeien en ontwikkelen, maakt van zichzelf een winnaar! Dit zijn het type winnaars die wij graag op de koffie krijgen.

ONS BOEK
Bij NewRoadz draait het om de kracht van samenwerking vanuit een gedeelde identiteit en passie.
Wij vinden het belangrijk en bovenal leuk om onze ervaringen en de theorieën die we in de loop der jaren in de p
raktijk hebben opgedaan én getoetst te delen.
Dit kan tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek maar u vindt onze ervaringen nu ook in ons eigen geschreven boek: We Identify Winners.
Een boek vol waardevolle kennis waar we trots op zijn en waarop we al vele positieve reacties mochten ontvangen.

Benieuwd naar ons boek? Wij sturen u met veel plezier GRATIS een exemplaar toe!