Skip navigation MENU

Organisatieadvies

Omzet verhogen? Beter presteren?

Wilt u de prestaties van uw organisatie verbeteren, verder professionaliseren of innoveren?
Wij helpen u graag! Wij verzorgen bedrijfsanalyses, geven waardevol inzicht en passend organisatieadvies. Vanuit onze jarenlange ervaring in verbindingen leggen en gesprekken met directies en managementteams bieden wij hoogwaardige maatwerk oplossingen.
Het is belangrijk om succesvol te blijven in deze snel veranderende markt. Een markt met vele technologische ontwikkelingen én verschuivingen in de arbeidsmarkt.

MENSEN MAKEN HET VERSCHIL
De mens maakt het verschil, daar geloven wij in. Ons organisatieadvies is gebaseerd op kennis van de markt en de meest relevante psychologische inzichten, vertaald naar praktische en direct toepasbare oplossingen. Integer, professioneel én gericht op duurzaam partnership. Wij sparren graag met ondernemers die visie hebben. En met ondernemers die willen ontwikkelen en nieuwe wegen durven in te slaan.

MEER DAN ORGANISATIEADVIES
NewRoadz biedt ook ondersteuning en advies bij overnames, fusies en het opstellen van businessplannen (identiteit, missie & visie, strategie). Daarnaast bieden wij empowerment in de vorm van persoonlijke ontwikkeling, coaching en training. Vanuit trainingen helpen wij teams of medewerkers met elkaar te verbinden, met als doel samen resultaat te bereiken. Ook op het gebied van HR-advies bieden wij ondersteuning. Wij beschikken over gespecialiseerde vakkundige HR-adviseurs.

FLEXIBELE ONDERSTEUNING
Heeft u behoefte aan extra flexibele ondersteuning bij de realisatie of implementatie van een (tijdelijk) project? Of heeft u te maken met een hoge werkdruk of een uitgevallen collega? Onze gespecialiseerde Interim-professionals zijn van grote waarde, ook voor uw organisatie.
Neem vrijblijvend
contact met ons op, wij komen graag met u in gesprek.

Voor het overzicht van onze opdrachtgevers verwijzen wij u naar ons portfolio.
Onze gesprekspartners en organisatieadviseurs zijn Henk Visscher en Gerben Visscher:


Henk Visscher
06-54223707
henk@newroadz.nl


Gerben Visscher

06-54905571
gerben@newroadz.nl