Skip navigation MENU

Onze werkwijze

PROFIELANALYSE
U heeft als geen ander een beeld bij welke kandidaat u zoekt. Wij komen graag samen met u tot een goede profielanalyse. Deze analyse geeft helder inzicht in de competenties, kenmerken en persoonlijke eigenschappen die de kandidaat moet bezitten en vormt het kader voor de volgende search en selectie activiteiten.

WERVING / EXECUTIVE SEARCH
De ervaring leert dat een gevarieerde wijze van werving de meeste vruchten afwerpt. Strategische functies zijn voor uw bedrijf van groot belang, daarom zetten wij in op het doeltreffend onder de aandacht brengen van uw bedrijf bij potentiële kandidaten. Dit doen wij onder andere met behulp van onze eigen, unieke database. Daarnaast maken wij gebruik van ons netwerk en zetten wij (digitale) media in. Ook het verzorgen van een inhoudelijke uitgebreide bedrijfspresentatie doen wij graag voor u. Wij gaan door tot we de juiste kandidaat gevonden hebben, daar kunt u op vertrouwen. Ons uitgangspunt: alleen de beste kandidaat is goed genoeg.

SELECTIE
Harde criteria – zoals opleiding, kennis en ervaring – worden getoetst. Na een voorselectie krijgen de geselecteerde kandidaten een uitnodiging voor een oriënterend, persoonlijk gesprek waarin we bekijken of de kandidaten qua persoonlijke eigenschappen passen binnen uw organisatie. Passende kandidaten worden aan u voorgesteld en ingepland voor een kennismaking.

REFERENTIES
Na toestemming van de kandidaat zullen wij, indien gewenst, referenties raadplegen.

ASSESSMENT
Aanvullend, en in overleg bieden wij een assessment aan als een extra instrument om inzicht in het profiel van de kandidaat te vergroten. De exacte onderdelen waarop we testen bepalen we in overleg met u. Erkende (NIP) psychologen nemen dit assessment af en rapportage vindt plaats onder NewRoadz-label.

Wilt u meer weten over NewRoadz of/en een vacature aanmelden?