Skip navigation MENU

Opdrachtgevers

Werving & Selectie en Executive Search


OPDRACHTGEVERS

Het juiste personeel is het fundament van een onderneming. Samen met u ontwikkelen wij de meest succesvolle aanpak om uw vacatures in te vullen met de beste professionals uit de markt. Als specialist op het gebied van mens en organisatie weten wij waar we het over hebben als het gaat om werving & selectie en executive search. NewRoadz verbindt succesvol opdrachtgevers en professionals in de wereld van Automotive, Transport & Logistiek. Dit doen wij onder andere door veel tijd en energie in onze klantrelaties te steken. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan professionals om ons heen gecreëerd. Onze zorgvuldige, persoonlijke werkwijze zorgt voor dé perfecte match!

NewRoadz_opdrachtgeversINTERIM OPLOSSING
Bent u op korte termijn op zoek naar kwaliteit en continuïteit voor uw organisatie, zodat u zich kunt focussen op uw kracht in de onderneming? Of voor het oplossen van tijdelijke knelpunten? Of het geven van een extra boost om de kwaliteit te verhogen?
Wij bemiddelen deskundige en betrokken interim-professionals op het gebied van operationeel management en HRM. Onze interim-professionals zijn ervaren managers en adviseurs uit de wereld van Automotive, Transport & Logistiek. Wij leveren op maat en gaan graag met u het gesprek aan over wat voor u de best passende oplossing is.

Wilt u meer informatie over NewRoadz en/of een vacature aanmelden?