Skip navigation MENU

NewRoadz breidt uit in Zuid-Nederland

Geplaatst op 01-05-2020 in Nieuws.

NewRoadz breidt uit in Zuid-Nederland


Johan Krediet versterkt per 4 mei de organisatie van NewRoadz. Hij zal zich richten op de bemiddeling van interim managers en daarnaast de uitvoering van Executive Search procedures in Zuid-Nederland. Vanwege zijn kennis en ervaring is hij een belangrijke aanwinst voor NewRoadz.

Johan is een allround manager met ruim 30 jaar ervaring binnen de wereld van transport en logistiek. Als leidinggevende werkte hij voor diverse (grote) organisaties. In de afgelopen negen jaar was hij vooral actief als interim manager en plaatsvervangend directeur van vooral logistieke- en transportbedrijven.

Johan Krediet_NewRoadz

Johan Krediet

NewRoadz is een full-service werving en selectiebureau, gespecialiseerd in de transport- en logistiekbranche. Daarnaast voorziet NewRoadz haar opdrachtgevers van interim-professionals op het niveau van directie, operationeel management en HRM. Met de komst van Johan Krediet is NewRoadz nu nog beter in staat opdrachtgevers te ondersteunen in situaties die vragen om een perfecte, passende interim oplossing.
Juist in deze onzekere tijd is groei, innovatieve denkkracht en executie hard nodig. Interim professionals zorgen voor nieuwe inzichten, tijdelijke specifieke kennis en een boost die nodig is om afspraken waar te maken en kwaliteit te leveren. Ook wanneer er een verandering in een organisatie gaat plaatsvinden of er tijdelijk extra capaciteit nodig is kan het inzetten van een interim manager een goede, wendbare oplossing zijn.

Johan vindt altijd een werkbare oplossing die past bij de klant. Zoals hij zelf zegt: “make it happen”. Hij steekt veel tijd en energie in klantrelaties. Johan werkt op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Belangrijke (kern)waarden die naadloos aansluiten op de kernwaarden van NewRoadz.

Ben u op korte termijn op zoek naar een interim professional of beschikbaar voor interim opdrachten? U kunt Johan Krediet bereiken via: johan@newroadz.nl of 06 – 23174803.