BEL 038 46 950 46
Skip navigation MENU

NewRoadz is specialist in vaste banen binnen de Automotive, Logistiek- en Transportbranche.

NewRoadz is specialist in vaste banen binnen de Automotive, Logistiek- en Transportbranche. Een juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf. De nieuwe baan moet aansluiten bij jouw talenten en ambities en moet voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden bieden. De consultants van NewRoadz hebben een uitgebreid netwerk in de wereld van Automotive, trucks, transport en logistiek, de kans is groot dat we voor jou de juiste partij weten!

WE IDENTIFY WINNERS Newroadz - we identify winners


WE
Met deze drie woorden maken we duidelijk waarin wij onderscheidend willen zijn. Als wij met een opdrachtgever in zee gaan dan doen we dat pas als er een ‘We’ is. De basis hiervoor is vertrouwen. Zonder vertrouwen wordt het niks. Maar met vertrouwen als basis kunnen we alles. Vanuit het vertrouwen met onze opdrachtgever mogen we namelijk verder kijken dan alleen de bewuste vacature die op dat moment actueel is. Dat helpt ons om scherp te krijgen wat de cultuur van een bedrijf is. Waar het om draait in hun business. Wie wat waar en wanneer doet. Wat zijn voor jou belangrijke waarden waaraan je toekomstige werkgever moet voldoen?

IDENTIFY Identificeren van kandidaten. Dat is ons vak. Maar ook het identificeren van de juiste bedrijven voor onze kandidaten! Ten diepste gaat het om wie je bent. Wie je wilt zijn. Waar wil je in gewaardeerd worden? Op je werk, thuis in je gezin, in de maatschappij. Iemand vinden met de juiste competenties is geen kunst. Maar iemand vinden met het juiste karakter en persoonlijkheid passend bij de cultuur van onze opdrachtgever. Daar gaat het om.

WINNERS Wanneer ben je een winnaar? Alleen als je de beste bent? Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus. Winnaars zijn verliezers die niet opgeven en willen leren, groeien, ontwikkelen. In onze gesprekken met kandidaten zullen we altijd kijken naar de mate waarin iemand pro-actief is en wil ontwikkelen. Het maakt niet uit wat je plek is in een organisatie. Van de schoonmaakster tot en met de CEO. Je bent een winnaar als je doet wat je belooft, als je verantwoordelijkheid neemt, verder kijkt dan alleen je eigen belang, een dienend leider kunt zijn. Wie regie neemt over zijn of haar eigen ontwikkeling en zich kwetsbaar en eerlijk kan opstellen, durft te vragen om feedback, graag wil leren, groeien, ontwikkelen, maakt van zichzelf een winnaar! Dit zijn het type winnaars die wij graag op de koffie krijgen!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met NewRoadz!